Shop my closet

August 30, 2014Hoi! Een paar dagen geleden kwam ik op het idee om kleding die ik niet meer draag te verkopen via het internet. Het is zonde om stukken die bijna niet gedragen zijn weg te gooien of te verwaarlozen en achterin mijn kledingkast te verstoppen, dus maakte ik een soort van winkeltje op Tictail! Hier kan je items zien die nog in orde zijn, maar niet meer door mij worden gedragen. Je kan de items die je graag in je eigen kledingkast zou willen zien liggen, selecteren en ik stuur je je aankopen zo snel mogelijk op! Je kan via Paypal betalen, of als je de items liever niet toegestuurd krijgt, maar ze wil afhalen, dan kan je me en mail sturen via fashionatic@outlook.com en dan geef ik je het adres door!
Van alle items is er slechts een in voorraad, zo kunnen er geen dubbele bestellingen ontstaan.
Heb je nog vragen? Dan kan je die in de opmerkingen beneden stellen!

Je kan de shop my closet hier bekijken.


Join the conversation!

thank you for commenting


Shop my closet

August 30, 2014Hoi! Een paar dagen geleden kwam ik op het idee om kleding die ik niet meer draag te verkopen via het internet. Het is zonde om stukken die bijna niet gedragen zijn weg te gooien of te verwaarlozen en achterin mijn kledingkast te verstoppen, dus maakte ik een soort van winkeltje op Tictail! Hier kan je items zien die nog in orde zijn, maar niet meer door mij worden gedragen. Je kan de items die je graag in je eigen kledingkast zou willen zien liggen, selecteren en ik stuur je je aankopen zo snel mogelijk op! Je kan via Paypal betalen, of als je de items liever niet toegestuurd krijgt, maar ze wil afhalen, dan kan je me en mail sturen via fashionatic@outlook.com en dan geef ik je het adres door!
Van alle items is er slechts een in voorraad, zo kunnen er geen dubbele bestellingen ontstaan.
Heb je nog vragen? Dan kan je die in de opmerkingen beneden stellen!

Je kan de shop my closet hier bekijken.


No comments:

Post a Comment

thank you for commenting


Latest Instagrams

© Fashionatic. Design by FCD.